Sunday, September 21, 2008

24..aidilfitri

beberapa hari lagi kita akan menyambut 1 syawal.hari kemenangan setelah sebulan kita berpuasa sepanjang ramadhan ini.bagaimana persiapan raya kali ni ya.. baju raya ,kasut raya..kuih raya..dah bersedia ke lum..hari raya nanti bolehlah kita makan kuih raya kan..lemang,ketupat,rendang,sate.. laksa..jangan lupa sembahyang raya ya..sempena ini saya ingin mengucapkan selamat aidilfitri kepada semua terutama chatter cenelmasjid server dalnet dan webnet serta blogger yang setia berkunjung ke sini.saya menyusun sepuluh jari..maaf zahir batin.oh ya.. berhati hati di jalan raya ya..

65 comments:

Faisal Admar said...

Sekejap saja kan dah nak Raya. Di kesempatan ini saya ingin memohon maaf jika ada terkasar bahasa dan menyinggung perasaan Ijad.

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin :)

Teacher Santai said...

Ijad,
Salam Aidil Fitri..
sy pn nak minta maaf klu ade tersalah dan tersilap...
Semoga Syawal kali ni lebih bermakna...

Zuer said...

Ijad, salam, Nak ucap selamat hari raya kat ijad gak...Semoga ceria dihari raya yang bakal mengunjung tiba

eYaNacOMeY said...

ijad, salam aidilfitri 2008.. maaf zahir batin..

syahirah said...

salam aidilfitri =)

:: i z y a n i e :: said...

salam ijad,
slamat bpuasa & salam lebaran dr saya buat ijad & family :)

piz said...

Slm dh Ijad. Waa cepatnye dh ucap selamat hari raya ye... Ape2 pn, sblm syawal menjelma rebutlah hari2 akhr di bulan RAmadhan al-mubarak ini...

i n a d i a z said...

salam aidil fitri sahabat

ita.itu said...

selamat hr raya ye ijad..nak duit raya leh x? haha

Shifu67 said...

Selamat berhari raya... walaupun puasa tak habi lagiiii!

Misbahulmunir Asma'i Mohamad Naim Mohd Nasir said...

slmt ramadhan al mubarak and slmt aidilfitri

Mohd Shubhi said...

Salam kemenangan, pastikan anda dapat berjuang dengan lebih cemerlang sepanjang tempoh fasa ke 3 ramadhan ini. Moga takbir kemenangan lebih bermakna...insyaallah.

endah said...

Mohon maaf atas semua kesalahan...semua kita menjadi manusia yang lebih baik di tahun depan...Amin

~aianna~ said...

salam ijad...selamat hari raya...moga lebaran kali ini..dpt mengeratkan lg silaturrahim antara kita sume...amin...

IEYNA said...

ijan ada kad raye utk ijan..
amik k kat page sye.. :)

farhah al-HaQ said...

wslm..ijad,selamat hari raya jugak..semoga raya ini memberi sinar baru buat kita semua!sy minta maaflah kalau ade wat slh atau silap@terkhilaf ke...
salAm RamAdHan...!!

mie said...

salam aidilfitri..

maaf zahir dan batin.(",)

AzmIe_(",)@http://muhamadazmi.blogspot.com

Dzulkarnain Mohamad said...

salam ijad..slamat menyambut aidilfitri. aku minta maaf kalau ada terkasar bahasa atau terlepas kata masa komen di blog kau ye..

Kehelan said...

salam... smoga 10 hariterkhir... dpt menghindarkan kita dr api neraka...

Moccicuna said...

Salam...
Selamat menyambut aidilfitri..

Kikuri-sen said...

Salam Ijad..
Sempena Aidilfitri yg bakal menjelma, saya nak minta maaf kalau2 ade comment2 saya yg menyinggung perasaan Ijad... So, Selamat hari raya ye...

sismimi said...

hye ijad..
salam ramadhan n salam aidilfitri yg bkl tiba..moga lebey ceria raya tahun ni..

izan said...

Ijad,

Semoga ceria selalu....jika ada trslah kata trsilap bhs...maaf dipohon...

Rashid said...

IJAD,
salam lembaran. moga ijad sentiasa ceria, cool & hensem sepanjang raya nanti.
Maaf zahir & batin..

Anak Perak said...

selamat hari raya aidilfitri

aKu NaKaL said...

salam aidilfitri..

MASTURA OSMAN said...

Ijad, Salam Aidilfitri. Bersyukur & Bersederhana di dalam kemeriahan.Maaf kalau ada terkasar bahasa & semoga bergembira. TQ

nezumi said...

selamat hari raya...

NuHa said...

.:: selamat menyambut 'aidilfitri yang bakal tiba..
.:: semoga berbahagia di hari yang mulia.. :)
:: maafkan segala salah dan silap..

p/s: jangan dilupa pada yang sudah tiada..kerana kita bakal menyusul jua..

misZ87 said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri...:)

Ada Ayrissa said...

selamat hari raya...
maaf zahir dan batin...

hasrul sham saidi said...

Slmt Hari Raya Aidil Fitri. Maaf Zahir N Batin.

ruzzlan2312 said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin
untuk Ijad, juga muslimin muslimat yang mengunjungi blog ini.
Semoga selamat, baik di rumah atau diperjalanan. Jaga diri.

azroy said...

Salam

erm aku pon nk ucap salam aidilfitri
maaf salah silap ..zahir n batin..
adios..

Din said...

Salam Ijad..

Selamat aidilfitri moga syawal kali ini menambah keberkatan untuk semua..

Amal @ PriaPrai @ Chulan Chin said...

salam..
1. t/ksh atas ingatn & kunjungn..
2. ucapan "SLMT HR LEBARAN, MAAF ZHR & BTN" buat dik sklrga.
wslkm.

Choqchodoch said...

salam...

salam lebaran 2008...

dengan harapan syawal yg bakal tiba penuh b'makna...

(^_^)

eLLe FaRiDa said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri...

fajridil adha said...

selamat hari raya aidilfitri juga. mohon maaf zahir dan batin ^_^

berrykisses said...

salam aidilfitri jua. :D

guru_cikgu said...

Assalamualaikum w.b.t.,

Selamat berpuasa dan menyambut Aidilfitri. Semoga hidup lebih kita semua diberkati-Nya, panjang umur dan murah rezeki.

nursadiqah said...

selamat menyambut ketibaan bulan syawal tak lama lg...

Maisarah Khairi said...

Salam Aidilfitri,
Maaf Zahir Batin.

Rashid said...

salam ijad,

Indah Ramadhan kerana keinsafan, Indah Syawal kerana kemaafan,
Salam Aidil Fitri, Maaf Zahir dan Batin…

- rashid

nur said...

salam aidil fitri =)

nooreena said...

Eid Mubaraq! :)

mie said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir & Batin. Kad dari AzmIe_(",)...

serunaiklang_91 said...

assalamualaikum...selamat hari raya...maaf zahir batin...

Ad Rifza said...

Salam Aidilfitri..Maaf Zahir dan Batin..

junaid al-malizi said...

salaam,
slamat aidilfitri jgak..maaf zahir batin ye..

amira <> pisang said...

salam. selamat hari raya aidilfitri.
sambutlah dgn penuh ketakwaan

Najlaa Raihana said...

salam aidlifitri to all

mashimarul said...

slmt hari raya juga kpd kamu.

Catz said...

salam ijad,

selamat hari raya aidilfitri..
maaf zahir dan batin.

catz

nanie naqi said...

salam ijad..
selamat ari raye..
n maaf kalo de wat slh..sengaje atau x..=)

fauzul said...

to ijad, selamat aidil fitri, enjoy ur holiday wif family and friends, adieu ;)

da|sy said...

salam untuk semua.mlm ini mlm terakhir utk kita melakukan solat tarawikh..semoga mur kita pjg untuk bertemu dgn ramadhan berikutnya..
selamat hari raya kepada semua..especially kepada ijad :)

serunaiklang_91 said...

assalamualaikum...kenapa tak tulis lagi...kita dah follow blog ni....
dah balik kampung ke?????

zaza said...

Selamat beraya Ijad... =)

FabuLous WinNeR said...

slm aidilfitri, semoga ianya diraikan dgn penuh kesyukuran.

Cik Zila said...
This comment has been removed by the author.
Cik Zila said...

Salam Aidil Fitri Buat Ijad Sekeluarga...

sazwan said...

hebat la blog anda ... selamat hari raya ...

kun izzul said...

selamat ari raye gak..
sori lmbt..hehe..

morina said...

salam..
selamat hari raya kat awak jugak..
kalau ada terkasar bahasa, harap dimaafkan... maaf zahir batin