Saturday, August 23, 2008

23.gathering

sempena menyambut hari kemerdekaan dan bulan ramadhan...kita adakan satu gathering.tarikhnya 31.ogos.2008 tempatnya di kawasan menara jam di kawasan masjid negeri kuantan pahang.masanya jam 2 petang hingga 4 petang.join ya..sambil menikmati keindahan bandar kuantan.join ya...

79 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

gathrg kt uantan...jauhnyerr....

happyninie said...

nak gak join, tapi punyalah jauh..nexttime Insya Allah ye...

Zaid@Zaidel said...

Salam. Saya link blog sdaa ke blog saya, k. Minta izin...jika ada ruang, harap kita boleh jalan-jalan ziarah masjid di seluruh pantai timur ramadhan depan, insya-Allah.

nurkaseh said...

gath ape ijad?

Faisal Admar said...

oh di kuantan ye bro. mcm tak sempat jek... sebab 30 kan ada gath di penang... maybe next time kot :)

nanti upload pics banyak2 ye :)

noraNAZRIN said...

salam..
sorry i can't be there..
the intention is there but somehow..
balik kampung..i'll be in johor..
so..next time insyaAllah k..
have a tremendous gath..
& send my regards to all..

Zaid@Zaidel said...

Tak dapatlah bro. Sebabnya nak berada di KL sahaja memantau perkembangan semasa berdasarkan situasi semasa dan mengikuti masa, hehehe...

Rashid said...

maaf ijad, saya tak dapat pergi... jauh tu.. sebenarnya saya sudah ada perancangan lain.. lain kali ya Ijad..

ita.itu said...

ayoo ama..ijad jauhnye..hehe

syahirah ismail said...

salam.
maaf kerana tidak dapat join gath.
ada tugasan yg perlu dilakukan pada masa tersebut.
sampaikan salam kepada sahabat yang lain (=

santai selalu said...

sy nun jauh d sabah..
so x joi gath ni ijad..
sowi..

Dyana/Nadia/Dai/Dizzy said...

balik kedah sambut puasa ngan family

syahadah said...

salam...ana pun x leh join.ada pgrm kerjasama dgn masjid klcc.sapa2 yg berada di KL leh dtg Nisa` Garden Talk,yg bertajuk :Hadiah dari Kekasih pd 31 Ogos 2008, jam 8.45 - 11.30 pg.Panel : Ustaz Fauzi Nawawi& Ustzah Nor Hafizah Musa.Penampilan Istimewa :Azhan Atan (finalis Akademi Nayid TV9).Semua muslimin & muslimat jemput hadir ya.

eYaNacOMeY said...

kt pahang kaa??alamak..mcm xdpt nk join jerr..huhu.. nk sambut pose kt umah..sowi..hehe

wiwiE syuhada said...

salam..
jauh la ijad..
maybe next time kay..
thanks 4 the invitation..
\(^_^)/

ainul husna said...

Salam kembali adik ijad..jauhnya..tak kesampaian kakak nak pergi...cuma setakat KL je 27 dan 28 Ogos ni..tu pun hantar mak nak pergi Umrah...selamat menyambut awal ramadhan..moga jadi mukmin yang diredai...salam ukhuwah..

berrykisses said...

salam. saya suda link kamo jugak. thnx anyway. (:

nurilahi said...

gathering ape ye

Dzulkarnain Mohamad said...

ijad, hari ahad ye..aku kat jerantut..balik kampung..
sebenarnya teringin jugak nak jumpa..

mie said...

Salam ijad, terima kasih atas jemputan. Maaf xdapat hadir sama gath ini. InsyaALLAH lain kali.

Kehelan said...

salam... tak dpt dtg... ada kelas pg tuh kat shah alam... pas kelas ptg dlm kul 6 baru nak balik kuantan... so tak sempat...

Ihya said...

salam!! saudara..rasanya saya pun tak dapat hadir..syukran atas jemputan..umur pnjang..insya Alah sampai lain kali..

:: !zyan :: said...

terima kasih atas jemputan.
mintak maaf,tak dpt hadirkan diri juga..sbb dah ade perancangan lain.

...dari pandangan mata... said...

Maaf Ijad saya ada menyertai perbarisan hari Kemerdekaan Stadium Sultan Mohd Kota Bharu... mungkin lain kali .. plan molek-molek dulu.. ok

kiera. said...

salam.
gath tu ape?

b u n g a said...

i wish i could...

HARITH said...

sorry, balik KB time tu..insyaAllah next time..thanks for the invitation

mat din said...

actly nak sgt pegi.tp dat weekend blik kelntan la...klu tau awl leh
gak cencel blik kmpg.so skang xleh wat pe dah.dh jnji nga kwan...
sory sgt2.klu ad gath lg next time i comfrm akn pegi.

Mohd Jay Ishak said...

salam.

maaf xdpt join sbb keja arr.

insya allah, ada rezeki akan bertemu jua.

t i u n g said...

ic dah buat gath..

Pencinta Ilahi said...

cam yg len gak..jauhnye nak p sane ijad....

Cikgu Mala :) said...

Teringin sgt nak join gathrg tu tapi...jauhnya..lagipun time tu sibuk skt saya tgh berkursus..apapun SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE 51!!!

_tuLanG.iKaN.kEwL_ said...

nak tapi jauh sgt le..
huhu..

imwutim said...

o..ingtkn gath ape..maaf la awk...sy dok slgr..jauh tuh kuantan..huhu..nway,thanx coz inform.. =)

Abdul Wafi said...

salam..sorry la..agak jauh.Huhu.lagipun saya ada plan lain.huhu.so sorry. perhaps some other day.

anissa_kyra said...

gath apa?

anaiz said...

alamak, incik ijad..
jauhnya gathering. saya di sungai petani. nak sambut puasa kat rumah la. sowii..
lain kali, insyallah k..

t i u n g said...

w salam
tak dapat nk join :(

amira said...

sy x knal awk, mcm mana nak join.
hurmm

Princess Liyana said...

Alahai..JB-Kuantan..hmm, selamat bergathering ek..princess gathering di MSI, UTM je la:)

nanie naqi said...

salam ijad..
sori ek..sy xdpt nk gi gath tu..first,jauh sgt la n 2nd mak sy nk gi umrah..sy blk umah xlama so nk bkk pose ngan parent..tp,tq ek tuk invitation tu..really appreciate it..=)

Known as IDZ said...

xdpt la ijad..
aku nk balik johor...
sambut awal ramadhan + merdeka dgn keluarga..

insyaAllah lain kali boleh...
asalkan xde aral melintang o menegak o membuju o sewaktu dgn nyer...

:)

yOnnA said...

ouh gath ni..
kuantan..
jauh la bro =)
maybe next time ok

i n a d i a z said...

gath.kalo tiada aral melintang.sampailah sy.

MUHAMMAD AZLI SHUKRI said...

tak dapat la ijad.

aKu NaKaL said...

salam, gathering dimana ni? huhu kuantan ke? insyaallah.. ni pun baru je balik dari pahang, tp dr cameron lar.. huhu tak janji.. insyaallah... kalau ada rezeki kelapangan masa, sy datang..

ketuk_angel said...

uih... kat pahang ker? jauhnyer.. sy ada kenduri arwah la petang ahad tuh.. sorry yer

FabuLous WinNeR said...

wslm...sy kt kmpng, smbut puasa ngn family. rndu gak sbnrnye kt bumi kuantan. ye la dh 4 thn kt sana. enway, satu usaha yg bgs gak gathering tu. barakAllah alaika.

myzatulHanim said...

alahai,
kuantan..
xdpt lah nak join..
mungkin lain kali akan join:)

sipuri said...

sorry ye...menarik tapi tak dapat nak join...salam kepada semua.

Rozella said...

Wished I could tapi I'm in Kota Kinabalu. Jauh sangat lah! Hehehe

Ietams said...

ala jauhnyaa...kuantan pulak. ingin juga nak join

musab leh abdullah said...

ijad....ya akhi...maaflah x dpt hadir..insyaAllah pd masa depan.29-30 sy ke Raub..dakwah bil hal..

sOFiAn said...

salam ijad..
maaf la bro..
xdapat gi kuantan..
ada function lain plak kat kL ni..
maaf ye bro..

IEYNA said...

hi ijan...
jauhlah nk g gath tu...
insyallh..lain kali k :)

ruzzlan2312 said...

Ramai yang tak dapat datang comment disini Ijad, mudahan digerakan Allah yang lainnya untuk hadir.Niat dah bagus tu, Timing tu semua ada program memasing, Semoga berjaya untuk permulaan yang ni,Insyallah. Abang nak kata apa, insyallah.

cik afeera said...

ijad.....sowi bangat....xdapat nk juin lor....time tu saye ke kL....memule ingt nak balik pahang....tp ader hal plak kat kL....so sorry k....thanx 4 da invitation ;)

demanglebardaun said...

please check this site http://www.islamicfinder.org it good for your site. thank for coming to peduliseni. do check also http://4artonly.wordpress.com or http://endahseni.wordpress.com

myedapinky said...

salam..

maaf sy x dpt dtg!.

sy d penang..

len kali,insya Allah.=]

nur said...

ade gath ke...xtau pun...huhuhu.....katne n camner...

nur said...

gath ape ijad...xtau pon ade gath....camne n bagaimaner...=p

ruhana said...

salam.
juz nk infom, ya akh ijad, ana dah tukar ke blog baru..

http://kapalkecilku.blogspot.com

wassalam.

nadia said...

thnx 4 da invitation. apasal lah jauh sgt. xpe nnt wat gathering tuk raya kt area yg dkt2 skit. just cdangan....huhuhu

A.K.U D.A.N K.E.N.A.N.G.A.N.K.U. said...

sowy ye ijad...x dpt nak joined larr..
mybe next time boleh gath same2..:))

Misz Lyia'z said...

salam... hmmm xleh nak join... huhu...

Kman said...

Salam Ijad,
Ermm... kat Kuantan tuuuu. Kalau area JB leh gak join... next perhaps :) BTW, moga segalanya berjalan lancar.

Muhammad Nazeef said...

minta maaf tapi sy tak dapat join la..
pahang jauh sgt~..

sry k~

syareena said...

bukan x nak join, tp jauh ler... nak angkut si auni & adam lagi. lain kali jela ye. InsyaAllah.

Intellectual Muslimah said...

nk join,tapi bru je blik umah cuti ni,kami nipun msih 'baru' lg,ln kalila,slmt bpuasa..thanks..

Kak Tukang said...

Kak Tukang x dapat join la ijad....InsyaAllah panjang umur, 1hb September berangkat for umrah. Doakan semoga dipermudahkan, Kak Tukang doakan jugak gathering berjalan lancar dan merapatkan silaturrahim sesama insan....wishing you Ramadhan AlMubarak!!!

nezumi said...

salam...

maaf x dpt join...

mlm ni & mlm esok keje (syif mlm) huhuhu...

insya Allah, lain kali...

Narnia said...

salam..lain kali..insyaallah...selamat menyambut merdeka dan selamat berpuasa...

ayen said...

salam..maaf tak dpt join gath,sy blik kg....cmner gathering?alhamdulillah?

ayen said...

salam..maaf tak dpt join gath,sy blik kg....cmner gathering?alhamdulillah?

Si Tukang Cincin said...

Salam Ramadhan Kareem..

maaf lah saudara, kami di sini sedang bertungkus lumus menyiapkan tempahan-tempahan untuk pelanggan... insyaAllah jika ada kelapangan berjumpa lah kita hendaknya...

wassalam..

morina said...

salam...saya minta maaf byk2.. sy baru ja terbaca jemputan saudara... walaupun x kenal xpi sy ucapkan terima kasih byk2 ats jemputan tu...satu je soalan dr sy n hope saudara boleh jawab.. kenapa pilih bandar kuantan sebagai tempat gathering???

mohammed zaki said...

good

Anonymous said...

aku x pernah dengar lagi islam mengajak umatnya bercampur aduk laki dengan perempuan , masjid konon , muhasabah diri tue sikit , terutama berbudak UIAM tue , banyak buat maksiat tue , berubah dan ingat Allah yer.

sismimi said...

gath??huhu..jauh la..de tiket free ke? :)