Thursday, July 30, 2009

31.muhasabah

muhasabah ertinya menilai diri sendiri...kita sering melakukan kesalahan....jadi dengan muhasabah diri kita dapat menginsafkan diri kita....untuk menjadi insan yang lebih baik dari semalam

8 comments:

hasrul sham saidi said...

salam. larian shape x dpt medal. medal 75 je. larian adidas smlm dpt medal.

BALQIS said...

Salam... dalam bermuhasabah perlu diingat... yang penting kita mahu bermujahadah. Akhirnya yang akan membawa kepada muraqabah..

ijad said...

hasrul..w'slam...tak dapat kasut adidas ke..

ijad said...

balqis...w'slam...musabaqah..bagaimana pula..

Faisal Admar said...

bro, nak komen dalam blog alam takleh sebab template ada something wrong for comment.

ijad said...

faisal...saya setting yang baru pada komen...

adah87 said...

assalamualaikum ijad
lama xdapat comment dll.
alhamdulillah ada gak org nak amek saya keje kan.hehe
saya ni susah nak bertenet
kat ofis pun kena blok
mjur ada proxy2..lehla bukak blog sket2..
ape cerita sekarang

ijad said...

adah....tentu seronok dapat kerja kan.....saya ok jer...tak ada citer menarik..